Over rode kool en de ondergrond

Opname music score mijnKOOL-documentaire

Opname music score mijnKOOL-documentaire

Vandaag trokken we de audio-studio in om de eigenzinnige music score op te nemen voor de mijnKOOL-documentaire. Tijdens de laatste mijnKOOL-workshop hoorden we dat deelnemer Victor een doorwinterde banjospeler is die regelmatig door Europa toert met zijn bluegrass-band “Choking”.

Wat de groep nog specialer maakt, is dat hij gevormd wordt door Victor Gebruers aan de banjo, zijn zoon Werner  aan de mandoline en zijn dochter Cindy aan de gitaar en vocals. Het is een heuse familieband die al decennia samen repeteren rond de keukentafel.

We vroegen Victor of hij zin had om een bijzondere en innemende soundtrack voor de documentaire te creëren en in te spelen. Zo belandden we vandaag in de indrukwekkende opnamestudio van grindstonerecordings om de audio op te nemen. Onmiddellijk werd duidelijk dat we de juiste keuze hadden gemaakt, want het muzikale samenspel van vader en dochter was prachtig om te zien en te horen. Een preview volgt snel!

www.grindstonerecordings.be

https://www.facebook.com/Choking-360367947438725/