Over rode kool en de ondergrond

Uitnodiging Expositie mijnKOOL

Uitnodiging Expositie mijnKOOL

C-mine cultuurcentrum Genk en het Emile Van Dorenmuseum nodigen u vriendelijk uit op de opening van de tentoonstelling INSPIRATIE: LANDSCHAP op zondag 19 november 2017 om 15 uur in de galerie (C-mine 10, 3600 Genk).

Schepen Anniek Nagels heet u welkom, Kristof Reulens (coördinator Erfgoed & Kunst, conservator Emile Van Dorenmuseum) licht de tentoonstelling toe. Met werk van Hatem El Imam, Stefan Peters, Jonas Van Steenkiste, Charlotte Peys, Pieter Geenen, Koen Broos, Kristof Vrancken, Aïlien Reyns en Marius Packbier (Tripot).

Gelijktijdig presenteren we de resultaten van het project mijnKOOL dat Kristof Vrancken samen met 12 Genkenaren doorliep. De tentoonstelling is dagelijks gratis te bezoeken van 20 november 2017 tot en met 14 januari 2018, van 10 tot 18 uur. Gesloten op 24, 25 december 2017 en 1, 2 januari 2018. De tentoonstelling kwam tot stand in samenwerking met het residentieprogramma van het Emile Van Dorenmuseum, met Schunck Heerlen, Neuer Aachener Kunstverein, Provincie Limburg en Moussem Nomadic Art Center.